Referat: Kubikenborgs IF - Stöde/Nedansjö

Kuben-Stöde/Nedansjö 3-2 (2-0)
1-0 Emil Norrman (Anton Granat)
2-0 Anton Granat (Altaf Hashemi, Bakary Njie)
3-0 Johan Skog (Altaf Hashemi, Anton Granat)

Matchen började lite försiktigt från båda håll då man kände lite på varandra. Det blev en del halvchanser för båda lagen. Men så i den 35 minuten visade Emil Norrman vägen med att nicka in en hörna slagen av Anton Granat som två minuter senare kommer igenom och rullar in 2-0 efter pass från Altaf Hashemi. Stöde/Nedansjös farligaste chans var ett långskott som tog i stolpen och studsade i famnen på målvakten Gustaf Svelander. Mycket bra i första halvlek var mittfältaren Kevin Tumfart och Bakary Njie tillsammans med mittbackarna Emil Norrman och Buba Jammeh.
I den andra halvleken mattades denna kvartett något så Stöde/Nedansjö tog över mer och mer. Vi hade allt svårare och svårare att hålla motståndarna borta från straffområdet. Även i denna halvlek hade de stolpskott som var nära att leta sig in i vårt mål. Och när ett lag är pressat och man väntar på en reducering så brukar det bli tvärtom vilket Johan Skog såg till i den 62:a minuten när han behärskat rullar in 3-0. Tyvärr tappar vi mer av matchen när Robin Holmlund kliver snett och vrickar foten och tvingas byta. Medan Robin ligger för omplåstring så gör Stöde/Nedansjö 2 mål. Nu började man känna en viss oro. Tack och lov så reder vi stormen och kan vinna premiären med 3-2. Bra i Kuben var tidigare nämnda spelare men också Anton Granat som gör 1 mål och spelar fram till 2. Ger också Altaf Hashemi ett omnämnade som började på bänken och när han sen fick speltid så kom han in och spelade fram till 2 mål. Avslutningsvis plussar jag för Johan Skog som för det mesta levererar. Den här gången blev det 1 mål. Bra kämpat!